Kildall Fotografi logo
Kontakt
Kildall Fotografi logo
Kontakt

Velkommen til Kildall Fotografi

Der er mange gode fotografer i Horsens området – og jeg er en af dem. Jeg har pt. intet fysisk studie og kører derfor ud med mit mobile studie, og fotografer dig i din familie hvor I ønsker det.

Jeg er glad for at byde dig velkommen til min hjemmeside, hvor du kan opleve min passion for fotografering. Jeg tilbyder en bred vifte af fotograferingstjenester, inklusiv familie fotografering, gruppefotografi, børnefoto og boudoir fotografering.

Som fotograf i Horsens kommune, har jeg en stor erfaring med at tage fantastiske billeder og fange de øjeblikke, der betyder mest for dig. Min dedikation er til at levere høj kvalitet, personlige billeder, der vil være en kilde til glæde i mange år fremover.

Mit fokus er på kvalitet og personlig service og gør at jeg bliver det foretrukne valg for mange, når det kommer til at få taget portræt foto. Uanset om du søger en børnefotograf eller en professionel fotograf til at tage billeder af dig og din familie, er jeg her for at hjælpe.

Tøv ikke med at kontakte mig for mere information om vores fotograferingstjenester eller for at bestille en fotosesion. Jeg vil glæde mig til at arbejde med dig og fange de øjeblikke, der betyder mest for dig.

Kildall Fotografi er din prisbillige kvalitetsfotograf - du vil ikke fortryde det!

Sort-hvid portræt af und smuk model - klik og se flere fotos

Et Hollywood inspireret foto, anno 1940.

Kildall Fotografi logo

Du vil ikke fortryde det!

Kildall Fotografi

Smedegade 4

8752 Østbirk

Telefon: 29 46 36 56

MobilePay 83712

Arbejdernes Landsbank 5343 0247301

CVR: 29569592