Boudoir/Nude Art

Også kaldet morgengaven

Boudoir er fransk og betyder en dames værelse. Det er erotisk fotografi og på ingen måde pornografi.

Nude Art er det samme og lægger stor vægt på at portrættere kroppens mange former ved hjælp af lys, skygge, form og positur. Kroppen vises frem som æstetisk kunst.

Det handler om at finde den skønhed som er i os alle og få den frem i fotografiet.

Man behøver ikke være at være nøgen, det er op til modellen hvor langt du vil gå.

Boudoir er både for kvinder, mænd og par. Kan også anvendes ved gravid sammen med manden, som et godt minde om ventetiden. Jeg laver ofte foto til morgengaven som man kan give til sin elkede efter brylluppet.

Morgengave/Boudoir

Den meget personlige og erotiske gave fra hende til ham eller omvendt.
Fås i mange forskellige størrelser, helt op til 70 x 100 cm. Er også en oplagt idé til polterabend. Kan også laves som kalender.
800,00 DKK
Morgengave/Boudoir
For mange er det grænseoverskridende, at lave disse fotografier, men resultatet bliver mellem dig, din kæreste/ægtefælle og fotografen.
 
Derfor bruger jeg altid de første 15-30 minutter på, at tale sammen over en kop kaffe og præsentere andre ting jeg tidligere har lavet.
 
Dette gør, at du føler dig tryg, inden fotograferingen går i gang - husk det altid er dig der bestemmer hvor langt vi skal gå!
 
Ved hver fotografering laver vi en kontrakt, som udleves til kunden, der beskriver hvad fotografierne må benyttes til. Dette sikrer dig juridisk mod misbrug af billederne. 

 
Kildall Fotografi | CVR: 29569592 | Granhøjen 2, 8752 Østbirk  | Tlf.: +45 2946 3656