Nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor der udsendes tilbud og nyheder til kunderne. Flere gange årligt vil modtagerne modtage tilbud som andre ikke kan benytte sig af.
Tilmeld dig nyhedsbrev, her!
Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
17/9 2013 - Juletræer og nye tips til dig

Tilbage igen

 
 

Kære alle sammen der er gået fire måneder siden sidste nyhedsbrev og det er for længe, men jeg har bare så travlt med kunderne i forretningen… og tak for det. 

Børnefotografering og juletræer

Mit efterår står i børnefotograferingens tegn. Jeg fotograferer bl.a. i dagplejen, vuggestuer og børnehaver. Det er noget jeg elsker for børnene pakker ikke tingene ind og giver mig deres ærlige mening om fotografen og det at blive fotograferet. Heldigvis bliver det til tusindvis af skønne billeder som måske kommer under mange juletræer i år?

Personalefotografering

Jeg har også travlt med at fotografere personale for mange virksomheder, hvor fotos bliver brugt til hjemmeside, personaleblade, reklamer og visitkort. Det er altid spændende at møde mennesker fra brancher kan ikke kender noget til og høre om deres arbejde og hverdag. Her har jeg mødt Søren som er skadedyrsbekæmper, han fik lavet fotos fra hans arbejdsdags – rigtig spændende og med mange underlige dyr jeg aldrig før at set før.

Kommunal- og regionsvalg 2013

I år har jeg igen været så heldig at skulle fotografere kandidater til kommunalvalget i Horsens fra tre partier, til brocherer, reklamer og visitkort. Så når du kigger i lygtepælene i Horsens kommune efter 26. oktober vil mange af fotografierne være taget af undertegnede.

En spændende opgave var at følge regionsrådsformand Bent Hansen en hel dag med bl.a. første spadestik i Horsens og afsluttende med at han løb DHL stafetten om aftenen.


 
Fototip nr. 3 – Skift format
Når du tager f.eks. portrætter kan du med fordel vende dit kamera på højkant. Bare se portrætmalerier her er næsten alle på højkant. Det er meget fristende at tage et landskabsfotografi i bredformat, men prøv ind imellem at finde en detalje i motivet vend kameraet på højkant – det kan give nye spændende billeder. Da alle fotograferer digitalt i dag er der masser af muligheder for at eksperimentere. Derfor skal du prøve at tage alle motiver i både bred- og højformat.

September 2013


Maj 2013


April 2013


Februar 2013


November 2012


Juli 2012


Oktober 2011


Marts 2011


December 2010


Oktober 2010


Juni 2010


Maj 2010


April 2010

Kildall Fotografi | CVR: 29569592 | Granhøjen 2, 8752 Østbirk  | Tlf.: +45 2946 3656